Головне

Прем'єр-ліга. 9 тур. Металіст - Дніпро 1:2. Матеус повертає Дніпро на третю позицію

27.09.2015 17:10 715 0
Прем'єр-ліга. 9 тур. Металіст - Дніпро 1:2. Матеус повертає Дніпро на третю позицію

Раніше матчі Металіста та Дніпра - це були битви на футбольному полі та уболівальників цих команд на трибунах. Нині від цього протистояння мало що залишилося. Металіста вже далеко не той, а Дніпро в цій грі намагався зберегти сили і здобути три очки малою кров`ю.

Не залишилося і сліду від протистояння між фанатами обох команди. Під час гри звучало з обох секторів: Слава Україні, а з іншого боку: Героям Слава. Потім була пісня про Путіна, яка вперше свого часу зазвучала на стадіоні Металіст, а в кінцівці гімн України.

Гра не вийшла динамічною, але було багато боротьби. Дніпро не особливо бажав витрачати сили, а Металіст грав, як вмів. Моментів в обох команд було не так і багато. У господарів небезпечно бив Рудика, а в підопічних Маркевича гострими були атаки за участі Селезньова та Матеуса. Під кінець першого тайму Дніпро, який мав ігрову та територіальну перевагу таки забив.

Матеус у штрафній пробивав у кут воріт, але м`яч на своєму шляху зачепив ногу Рижука і змінив свою траєкторію, дезорієнтував Погорілого, і залетів у кут воріт. Після пропущеного голу Дніпро продовжував атакувати і мав кілька моментів, щоб збільшити рахунок. На початку другого тайму Дніпро збавив оберти, втратив пильність в захисті і отримав гол у свої ворота.

У штрафній Дніпра щось накуралесив Матеус і Прийомов сильним ударом з кута воротарського пробив у верхній кут воріт Бойка - 1:1. Цей м`яч струсонув свідомість гостей і завів фанатів Металіста. Після фаєр-шоу від уболівальників над полем стадіону Металіст завис дим і суддя зупинив гру на чотири хвилини. Після поновлення гри Дніпро виглядав краще і забив заслужено. На 70-ій хвилині рейд Матеуса від центра поля завершився ударом низом у кут воріт - 2:1.

Більше шансів зрівняти рахунок Металісту дніпропетровці вже не дали. А ось забити команда Маркевича таки могла. Зі штрафного Селезньов пробив сильно і Металіст рятує лише поперечка воріт. На цьому небезпечні моменти в грі закінчилися, як і сам поєдинок.

Коментарі ()