Головне

Ребров: За рахунку 0:2 "волиняни" створили достатньо моментів

20.09.2015 20:53 277 0

"Динамівці" виконали план на гру з Волинню, але моменти, які були біля воріт, тренерський штаб киян турбують.

Про це розповів головний тренер Динамо Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

"Завжди важко грати у Луцьку. Радий, що у цьому чемпіонаті є така амбітна та сильна команда. І сьогодні вона це продемонструвала. Навіть за рахунку 0:2 "волиняни" намагалися відігратися, пресингували та створили достатньо моментів", - сказав він.

"Певною мірою ми виконали план на гру, але ті моменти, які були біля наших воріт, нас турбують, і ми обов'язково розберемо їх", - додав наставник.

За словами Реброва, команда детально розібрала суперника, і важливо, щоб кожен футболіст розумів, що до кожної гри потрібно серйозно готуватися та не допускати недооцінки суперника.

"Загалом, зіграли добре. Ті футболісти, які працюють у структурі клубу, у тому числі у молодіжних командах, працюють за єдиною схемою. Те ж саме стосується гравців, які виходять на заміну, адже вони розуміють, що їм потрібно робити", - зауважив він.

"Я бачив, що сьогодні хлопці були налаштовані на боротьбу, бачив їхнє бажання не просто контролювати м'яч і створювати моменти, але і відбирати, шукати боротьбу на полі. Напевно, за рахунок цього ми обіграли гідну команду", - підсумував тренер.

Коментарі ()