Головне

Прем'єр-ліга. 8 тур. Волинь - Динамо 0:2. Луцьк грандам поки що не суперник

20.09.2015 19:38 708 0
Прем'єр-ліга. 8 тур. Волинь - Динамо 0:2. Луцьк грандам поки що не суперник

Київське Динамо повернуло собі одноосібне лідерство у чемпіонаті України, здолавши на виїзді Волинь Віталія Кварцяного. "Біло-сині" забили по одному м'ячу у кожному з таймів і комфортно виграли 2:0. Хоча матч міг завершитися і результативніше.

У звітному протистоянні більше хотілося подивитися на луцьку команду. "Хрестоносці" набрали пристойний темп, здобувши три перемоги в останніх трьох поєдинках. Єдиної поразки Волинь зазнала у 2-му турі від Шахтаря. Тому, цілком зрозуміло, почалися розмови про путівку у Лігу Європи, хоча сам Кварцяний казав, що такого завдання немає.

"Динамівці", звичайно ж, з перших хвилин заволоділи ініціативою. Перший момент не примусив себе чекати. І будь Ярмоленко розторопнішим, то зміг би переправити у сітку простріл Антунеша. Волинь розраховувала на контратаки, й одна з таких ледь не пройшла у середині тайму. Матей неймовірно красиво на одному квадратному метрі накрутив Сілву та Ярмоленка, після чого пробив у дальній кут. Шовковський перевів кінчиками пальців м'яч у стійку.

Гра "котилася" до перерви. Але кияни не захотіли піти на перепочинок за рівного рахунку та забили. Досить легко забили. Гармаш з центру поля віддав низом на Ярмоленка, той скинув на Беланда, а Юнес вивів Кравця на ударну позицію. Артем не схибив, чим завів Кварцяного. Наставник Волині у перерві зробив подвійну заміну, а під кінець матчу роздавав на горіхи чи не всім своїм підопічним, які навіть боялися дивитися у бій лави запасних.

Друга половина пройшла набагато веселіше. Моменти були як в одної, так і в іншої команди. "Біло-сині" потужно почали тайм, розраховуючи швидко подвоїти перевагу. Ярмоленко не зміг пробити повз Жунича після помилки Шуста на виході. Можливо, саме тому вирішив "допомогти" киянам Насонов, поклавши на газон Гармаша. Гусєв з 11-метрової позначки не промахнувся.

Після цього почалися своєрідні "гойдалки". Шовковський витягнув удар Політила зі штрафного. Потім Олександр виграв дуель у Козьбана, коли той вийшов на побачення з воротарем. Та і взагалі - капітан Динамо виграв усе, що "хрестоносці" створили наприкінці зустрічі. У відповідь Кравець міг оформити дубль, але не переграв Шуста.

Отож, Волинь зазнає другої поразки у нинішньому чемпіонаті. Лучани двічі програли вдома, і двічі лідерам - Шахтарю та Динамо. Але думки про Лігу Європи меншими від цього не стали. Ну а для Динамо це - сьома перемога у восьми поєдинках.

Коментарі ()