Головне

Ребров: "Гармаш був лідером на полі, його заслуга, що ми зіграли унічию"

17.09.2015 00:50 403 0

Динамо - це команда, в якій не може бути незамінних футболістів.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив наставник Динамо Сергій Ребров, який прокоментував  нічиний результат у матчі 1-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів з Порту (2:2).

"Я привітав хлопців, адже багато з них вперше грали в Лізі Чемпіонів. Грали вони сьогодні без лідера. Я думаю, що Ярмоленко - наш лідер. Але це згуртувало хлопців, і те що вони показали сьогодні в обороні проти Порту ... Так, пропустили м'яч, пропустили стандарт, але Порту - це та команда, яка створює багато моментів, а сьогодні вони майже нічого не створили", - зазначив Ребров.

"Динамо - це команда, в якій не може бути незамінних футболістів. Так, Андрій наш лідер, але сьогодні команда показала хорошу гру. Гравці згуртовано діяли в атаці та обороні. Нам є ким замінити Ярмоленка", - сказав тренер Динамо.

За словами тренера Динамо, у сьогоднішьному матчі лідером на полі був Денис Гармаш.

"Ті футболісти, які вийшли - відпрацювали і віддали всі сили і душу на полі. Напевно, це підтвердила остання 50-ти хвилинка, коли пропустивши гол, команда пішла вперед, створювала моменти і дотиснула суперника. Гармаш? Він сьогодні був лідером на полі. Він робив все для команди. Він завжди націлений на командну гру і на ворота суперника. Його велика заслуга, шо ми зіграли унічию", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()