Головне

Бабич: "Ми провели два різних тайми"

13.09.2015 20:33 311 0

Чорноморець провів два різних тайми у матчі з Волинню.

Про це на прес-конференції заявив старший тренер одеського клубу Олекснадр Бабич, який прокоментував поразку своєї команди від луцької Волині у 7-му турі УПЛ.

"Ми провели два різних тайми. У першому не все у нас виходило. Я змушував хлопців грати агресивніше попереду, бігти крайнім захисникам вперед. Команда нам дозволяла грати у футбол. Але не змогли подолати позиційну оборону суперника і пропустили два голи після стандартів", - зазначив він.

"Весь тиждень ми відпрацьовували це положення, працювали над стандартами, але майстерність і досвід футболістів Волині взяв своє. Другий тайм грали агресивніше. Зрозуміло, що треба було відіграватися, бігли вперед, створювали моменти. Агресивніше почали грати і в єдиноборствах, і у відборі. Вірив, навіть за рахунку 2:0, що ми зможемо відігратися. Десь перебудувалися, випустили Гадрані, щоб він міг при стандартних положеннях спробувати забити гол", - сказав Бабич.

За його словами, команда у перерві була налаштована змінити результат.

"Вони й так були налаштовані. Трошки підкоригували переміщення. Навпаки намагалися їм вселити, що вже 2:0, немає чого переживати, нема чого боятися. Треба, навпаки, грати у футбол. Що ми програємо 2:0 або 3:0 - треба вже показувати футбол. У другому таймі зіграли в інший футбол. Моменти створювалися, реалізація кульгає. Сподіваємося, що цю реалізацію ми підтягнемо", - заявив тренер одесистів.

"У нас молода команда. Ми граємо для того, щоб рости. Зрозуміло, що нас не влаштовує ні результат, ні якість гри. Ми повинні перебороти цю ситуацію. На хлопців це тисне. Мене порадував другий тайм. І може бути цей момент буде для них переломний", - сказав Бабич, слова якого наводить прес-служба Чорноморця.

Коментарі ()