Головне

Сачко: "Гра була невиразною, але завдання було взяти три очки"

13.09.2015 17:12 406 0

Гра Ворскли у матчі зі Сталлю була невиразною.

Про це заявив наставник полтавського клубу Василь Сачко, який прокоментував переможний матч своєї команди з дніпродзержинським клубом (2:1) в рамках сьомого туру української Прем'єр-ліги.

"Дніпропетровськ завжди нас тепло зустрічає. Тут хороша атмосфера і зараз поле привели в порядок. Сьогодні воно ще не ідеальне, але видно, що з ним попрацювали. У нас подія: у Сімініна народився син. Ми його в роздягальні привітали, і перемогу присвятили йому", - зазначив він.

"Гра була невиразною. Домовлялися про інше: працювати швидше і агресивніше. У перерві ми це трохи підкоригували. Забили два голи, але без проблем не можемо - пропустили безглуздий м'яч. Радий перемозі над такою гарною командою, як Сталь", - сказав Сачко.

За словами тренера, гра Ворскли залишає бажати кращого.

"У другому таймі ми почали чіплятися за м'яч, був тиск. Хоча є питання не тільки до нападників. Сьогодні виграли, але і якість гри залишає бажати кращого. Хоча знову ж скажу, що завдання було взяти три очки. Яка б важка гра не була, але ми перемогли", - підкреслив Сачко, слова якого наводить MatchDay.

Коментарі ()