Головне

Луческу: "Сьогоднішній Рапід зовсім інша команда"

18.08.2015 20:47 465 0

Всі ігри Ліги чемпіонів відрізняються неймовірною інтенсивністю.

Про це на прес-конференції присвяченій матчу плей-офф Рапід - Шахтар заявив наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Всі ігри Ліги чемпіонів відрізняються неймовірною інтенсивністю. Часто добивається результату той, хто більше сконцентрований, а не у кого більше майстерності. Плюс, якщо команда обіграла такий клуб, як Аякс з його досвідом, то є задатки обігравати інші команди", - зазначив Містер.

"Я б не став говорити про організацію гри Рапіда, але команда практично постійно забиває, але і практично завжди пропускає", - додав тренер.

"Гра Рапіда характеризується такими елементами, як самовіддача, це вимога уболівальників, щоб команда билася за кожен м'яч. У нас буде важка гра, з повагою ставлюся до гравців Рапіда, але Шахтар повинен йти з поля з перемогою", - заявив він.

"Сьогоднішній Рапід не той, що кілька років тому. Це зовсім інша команда, агресивна, з безліччю комбінацій в атаці, мене не дивує, що вони на першому місці в чемпіонаті", - сказав Луческу.

Тренер Шахтаря також прокоментував непереконливу гру своєї команди на останніх хвилинах матчу.

"Це пов'язано з браком концентрації, навіть у досвідчених гравців. З Ворсклою могли вести з великим рахунком, було три стовідсоткових пенальті, з Дніпром був фол Лучкевича на Гладкому, фол на Феррейрі. Якщо суперник обороняється 80 хвилин, природно, будуть порушення", - висловив думку наставник Шахаря.

"У таких іграх завжди будуть помилки суддівства і завжди будуть не на нашу користь. Шахтар і зараз є сильною командою. У чемпіонаті, думаю, не хочуть, щоб тривали наші перемоги. Але ми зараз в іншій країні, я не хотів би про це говорити", - підкреслив Луческу, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()