Головне

Головний тренер Рапіда: "Шахтар немає слабких сторін"

18.08.2015 16:13 175 0

Шахтар - дуже досвідчена і сильна команда.

Про це заявив наставник Рапіда Зоран Барішич, який поділився очікуваннями від матчу плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з Шахтарем.

"З нетерпінням чекаємо матчу, раді грати при такій кількості уболівальників. Шахтар - дуже досвідчена сильна команда, багато гравців з високою індивідуальною майстерністю але ми викладемося на сто відсотків", - зазначив тренер.

"Ні, з Драговичем я не не спілкувалися, але все в наших руках, Шахтар повинен пройти в Лігу чемпіонів, ми хочемо пройти в груповий етап, гра покаже, хто вилетить. Ми будемо грати з важким суперником, треба вийти і показати найкращі якості", - сказав Барішич.

На думку тренера австрійского клубу, у Шахтаря немає слабких сторін.

"Слабких сторін немає, оборона злагоджено діє, атака швидка, треба шукати з мікроскопом, але якби і виявили - я б не розповів. З дитинства мріяв про Лігу чемпіонів, з нетерпінням чекаю гри", - заявив фахівець.

"Ні, Динамо та Шахтар - це різні команди, різний час. Єдина паралель - і тоді Динамо було фаворитом, і зараз Шахтар їм є. Не став би виділяти когось з гравців Шахтаря, небезпечні всі, лівий і правий півзахисники дуже сильні індивідуально, будемо намагатися грати не 1 в 1", - сказав Барішич, слова якого наводить Трибуна.

Нагадаємо, матч Рапід - Шахтар відбудеться у середу, 19 серпня. Початок зустрічі о 21:30.

Коментарі ()