Головне

Вернидуб: "Малиновський переріс рівень Зорі"

13.08.2015 23:45 578 0

Півзахисник донецького Шахтаря Руслан Малиновський переріс рівень луганської Зорі, в якій він виступає на правах оренди.

Таку думку висловив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб.

"Він переріс рівень Зорі. Однозначно, якщо він матиме шанс перейти в сильніший чемпіонат, то всі ми будемо тільки раді за Руслана. Малиновським цікавиться багато клубів з Європи. Однак, я переконаний, що ніякої "зіркової хвороби" у гравця не буде", - сказав Вернудуб у інтерв'ю СЭ в Украине.

"Руслан – професіонал. Щиро кажу, що такого чудового гравця я не хочу втрачати. Те, що до нього проявляють інтерес, свідчить про прогрес футболіста та команди загалом. Отже, тренерський штаб на правильному шляху", - зазначив Вернидуб.

За словами тренера Зорі, футбольна кар'єра складається так, що гравці прогресують і переходять у сильніші клуби.

"Футбольна кар'єра складається так, що гравці прогресують і переходять у сильніші клуби. Це – аксіома футболу. Я щиро бажаю, щоб всі мої підопічні зрозуміли, що вони стали сильнішими та готові спробувати свої сили ще десь", - сказав він.

"Таке вже життя: кожен хоче зіграти у класному клубі, стати популярним та мати високу зарплатню – щоб забезпечити своє майбутнє", - додав тренер Зорі.

Коментарі ()