Головне

Рахаєв: "Курченко не виконав обіцянок, буду подавати документи у відповідні футбольні інстанції"

13.08.2015 22:43 391 0

Екс-тренер Металіста Ігор Рахаєв буде подавати скаргу на харківський клуб.

Про це він повідомив у інтерв'ю виданню matchday.ua.

"Заборгованість Металіста переді мною досі існує. Нічого з того моменту не змінилося. Ви знаєте, керівництво клубу обіцяло, що всі борги будуть закриті як перед футболістами, так перед тренерським штабом. Ми розуміли, що час непростий, тож продовжували працювати, виконувати свої зобов'язання на 100%. Фінанси фінансами, але Металіст зобов'язаний виходити на поле і грати для глядачів, для своїх уболівальників", - зазначив він.

"Тому ми були сконцентровані на своїй роботі і вирішили зайвий раз не підривати ситуацію гучними висловами в пресі про заборгованість. Тим більше, повторюся, керівництво обіцяло закрити всі контрактні зобов'язання. У нас була домовленість з президентом клубу Сергієм Курченком, який обіцяв, що до 1 серпня закриє фінансове питання і надасть посаду в клубі", - сказав Рахаєв.

Фахівець запевнив, що буде скаржитися на Металіст у різні футбольні інстанції.

"З 1 серпня минуло вже майже два тижні. Тому я буду подавати скаргу на Металіст. Зі мною навіть ніхто не зв'язувався. Можна чекати як завгодно довго, якщо є впевненість, що обіцянки будуть виконані. На сьогодні у мене такої впевненості вже немає", - заявив екс-тренер Металіста.

"Тому чекати більше не маю наміру. Я своє слово дотримав, тепер я вільний від будь-яких зобов'язань і буду відстоювати власні інтереси в рамках футбольного правосуддя", - підкреслив Рахаєв.

Коментарі ()