Головне

Луческу: "Незалежно від того, на яких місцях перебувають Шахтар і Дніпро - це важливий матч"

13.08.2015 19:08 431 0

В Одесі в цілому буде набагато більше публіки на стадіоні, аніж було у Львові.

Таку думку висловив наставник Шахтаря Мірча Луческу, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу в рамках 5-го туру УПЛ з Дніпром.

"Великих проблем щодо здоров'я гравців немає. Хто буде краще готовий перед завтрашнім матчем, природно, той і вийде в стартовому складі. Є деякі дрібні проблеми, але після приїзду в Одесу ми вирішимо, хто гратиме", - сказав Містер.

"Я щойно розмовляв на тему щодо кадрових проблем Дніпра зі своїми гравцями. Не хотілося б, щоб вони слухали те, що говорять навколо цієї ситуації в Дніпрі. Вони професіонали і знають: коли футболісти виходять на поле, то віддаються повністю. І це не залежить від того, чи отримали вони бонус, чи є затримки зарплати або якісь інші негативні моменти. Це справжнє дербі", - заявив тренер Шахтаря.

На його думку, гра буде жорстка з обох сторін.

"Певно ж буде дуже жорстка гра з обох сторін. Незалежно від того, на яких місцях перебувають Шахтар і Дніпро, це дуже важливий матч для регіону. Завтра не буде винятку", - сказав Луческу.

Тренер Шахтаря також прокоментував ситуацію навколо переїзду в Одесу.

"Після минулого матчу, який ми провели у Львові, я мав розмову з агрономами. Я був не дуже задоволений полем: занадто багато піску, воно дуже легко "рвалося". Тому було так вирішено, щоб зовсім не вбити газон, не зіпсувати. У розмові з працівниками клубу я прохав, щоб знайшли інше поле, через те що на Арені Львів ще належить грати і нам, у тому числі в Лізі чемпіонів, і збірній",  - пояснив Луческу.

"Це жодним чином не пов'язано з уболівальниками. Певно ж вони готуватимуться до підтримки в Лізі чемпіонів – у матчі з Рапідом. До того ж я думаю, що в Одесі в цілому буде набагато більше публіки на стадіоні, аніж було у Львові", - підкреслив Луческу, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()