Головне

П'ятов: "У нас завжди виходять складні матчі з дніпропетровцями"

13.08.2015 18:53 456 0

Дніпро через втрату Євгена Коноплянки не став слабше.

Таку думку в інтерв'ю прес-службі УПЛ висловив голкіпер Шахтаря Андрій П'ятов, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу в рамках 5-го туру УПЛ з Дніпром, та протистояння за вихід у груповий етап ЛЧ з Рапідом. 

"Зараз ще рано про це говорити. Нам, наприклад, належить зіграти матч з принциповим суперником – Дніпром. І у нас стоїть одне завдання – виграти. І якщо, дай Бог, це вийде, то ми збільшимо відрив. І тільки тоді можна буде говорити про суперництво двох команд. Але, повторюся, ще рано це обговорювати – Чемпіонат зовсім нещодавно розпочався", -зазначив він.

"Упевнений, це буде хороша гра. У нас завжди виходять складні матчі з дніпропетровцями: вони намагаються досконально вивчити наш стиль, ми знаємо їх. У контексті Ліги Чемпіонів, скажу, що у п'ятницю зустрічаються дві дуже хороші команди, які дарують вболівальникам видовищний футбол", - сказав Андрій.

На його думку, Дніпро через відхід Євгена Коноплянки слабшим не став.

"Я не знаю, як йдуть справи всередині клубу. Мені відомо тільки те, що. Так, команду залишила пару футболістів, але кістяк її залишився. Так що не сказав би, що Дніпро став слабшим", - сказав голкіпер "гірників".

Коментарі ()