Головне

Палкін: Неправомірність переїзду в інші міста? Всі "ноги" ростуть від Динамо

13.08.2015 16:32 464 0

Шахтар вирішив грати не тільки у Львові, а й в інших містах, бо клуб має бажання грати для всіх уболівальників команди, які змушені проживати у різних містах країни.

Про це в ефірі "Футбол NEWS" заявив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.

"У тій ситуації, яка склалася у країні, наші вболівальники розкидані по всій країні. Тому ми прийняли рішення грати у багатьох містах. Це не тільки Одеса, це буде Харків та інші міста", - сказав він.

"Ми хочемо охопити побільше міст, якщо там стадіони будуть технічно нормальними, і буде можливість проводити матчі Прем'єр-ліги. Ми повинні грати для всіх уболівальників", - додав директор донецького клубу.

За словами Палкіна, Львову клуб подарував Лігу Чемпіонів, і Шахтар не відмовляється від цього міста, а продовжуватиме грати єврокубки саме там.

"Я не бачу тут жодних проблем. Неправомірність переїзду в інші міста? Перше питання - кому це потрібно взагалі, все це мусолити? Коли сідаємо та починаємо аналізувати, то всі "ноги" ростуть від київського Динамо", - заявив він.

"Регламент вказує, що сьогодні є перелік стадіонів, які заявлені ФФУ та Прем'єр-лігою. І нам Прем'єр-ліга дозволила грати в Одесі, тому що стадіон пройшов усі атестаційні вимоги", - додав Палкін.

На думку директора "гірників", якщо копатися у регламенті, то половина клубів, яка ніби "атестована", грає в УПЛ з мільйонними боргами по зарплаті.

"Або візьмемо приклад, коли Олімпік мав грати з Динамо на одному стадіоні, а тоді раптом з'явився інший, чомусь тоді про регламент ніхто не згадував. Якщо ми і надалі будемо мусолити цю тему, то нам буде що сказати цим людям", - підсумував він.

Нагадаємо, Луческу пояснив від'їзд Шахтаря зі Львова незадовільним станом газону Арени-Львів.

Коментарі ()