Головне

Суддю з Луганська відсторонять від матчів під егідою ФФУ за те, що судив ігри "ЛНР"

10.08.2015 15:37 367 0

30-річний асистент арбітрів Першої ліги з Луганська Олександр Шост викритий у роботі на Федерацію футболу України й одночасно на так звану "ЛНР".

4 серпня Шост (батько якого, до слова, теж свого часу судив) був лайнсменом на матчі "чемпіонату ЛНР" у Ровеньках між місцевим Гірником і Шахтарем з Красного Луча.

Що не завадило йому через чотири дні обслуговувати гру української Першої ліги за участю маріупольського Іллічівця та Гірника-Спорту з Полтавської області.

Як стверджує uafootball.segodnya.ua, очевидно, це остання у його суддівській кар'єрі зустріч під егідою ФФУ.

"Буквально минулого тижня ми надіслали у комітет арбітрів список осіб, яких небажано залучати до змагань під егідою ФФУ, УПЛ і ПФЛ", - сказав голова комітету Федерації з етики Ігор Кочетов.

"Це арбітри, які обслуговували або обслуговують матчі на території так званих "ДНР" та "ЛНР", окупованих російськими терористичними військами. У нас є можливість отримання звідти інформацію. Крім того, ми ретельно вивчаємо соцмережі та бачимо, чим живе той чи інший арбітр", - додав він.

За словами Кочетова, що стосується названого судді, по відношенню до нього також будуть прийняті міри.

"Будь-який суб'єкт футбольної діяльності, який підтримує "ДНР" та "ЛНР", які визнані Україною та багатьма країнами терористичними організаціями, ніколи не буде залучатися до роботи в українському футболі", - підсумував він.

Коментарі ()