Головне

Луческу: Не може команда рівня Шахтаря пропускати на 45-й і на 92-й хвилинах

10.08.2015 00:12 603 0

Команда рівня Шахтаря не може пропускати на 45-й і на 92-й хвилинах.

Так нічию з полтавською Ворсклою прокоментував головний тренер донеччан Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Дуже нерозумно втратили два очки - ось і весь коментар. Це наша вина, наше ставлення до сьогоднішньої гри... Не може команда рівня Шахтаря пропускати на 45-й і на 92-й хвилинах. В обох випадках були грубі помилки оборонного плану", - сказав він.

Якщо пригадати ті можливості, які ми мали, рахунок міг бути і 6:1. Але, на жаль, такий футбол... Тим він цікавий, що все може помінятися від моменту до моменту. Хочу привітати Ворсклу, яка вірила і билася до самої останньої секунди", - додав Містер.

За його словами, Ворскла пройшла через важкий момент у матчі з Жиліною, і важко було відійти від такої поразки, а полтавці знайшли у собі сили, вийшли повністю готовими до гри.

"Очко, яке вони сьогодні завоювали, заслужене саме тим, як вони за нього билися. Ми ж сьогодні довірили місце на полі деяким футболістам, які менше грали. Все-таки сезон дуже довгий, потрібно їх дивитися. Деякі з них, напевно, не зрозуміли, що це дуже дорого коштує", - зауважив він.

"Недооцінка тут не має жодного відношення. Дали можливість відпочити деяким футболістам. Нас чекають дуже складні ігри, тому так вирішили. Ті ж гравці, які вийшли сьогодні не поле, ще не піднялися на рівень тих, хто діяв проти Фенербахче. Це єдине пояснення", - продовжив Луческу.

На його думку, гравці зверхньо ставилися до моментів, які створювали, потрібно було реалізовувати, тоді всього цього б не було.

"Ми зовсім по-іншому повинні були грати за рахунку 1:2 на нашу користь. На жаль, іноді гравці приймають не властиві їх досвіду вирішення, як було сьогодні", - підсумував він.

Коментарі ()