Головне

Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Жиліна - Ворскла 2:0. Сачко програє у Словаччині. ВІДЕО

30.07.2015 23:18 762 0
Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Жиліна - Ворскла 2:0. Сачко програє у Словаччині. ВІДЕО

Полтавська Ворскла зазнала поразки в першій грі 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи. Команда Василя Сачка пропустила два м'ячі від Жиліни, нахапалася жовтих карток, вилучення голкіпера Богуша, і значно ускладнила собі життя напередодні матчу-відповіді, який відбудеться у Полтаві.

Господарі з перших хвилин захопили ініціативу, полтавська команда грала другим номером, при цьому моментами підопічні Сачка діяли дуже грубо, що вилилося аж в п'ять попереджень. Ближче до середини тайму перевага була на стороні Жиліни, яка і відкрила рахунок на 26-й хвилині. Захисники загубили Елича, який після подачі з флангу пробив Станіслава Богуша.

Господарі на цьому не зупинилися, і продовжили створювати проблеми біля воріт полтавчан. Проте, забити до перерви їм більше не вдалося. Ворскла створила декілька напівмоментів, однак в епізодах за участі Турсунова і Шиндера переможцем вийшов воротар Жиліни Волешак.

В другому таймі малюнок гри трохи змінився, однак полтавчани дуже нервували, через що не могли особливо нічого створити. На 63-й хвилині Громова збили в штрафному майданчику суперника, але Ковпак не зміг реалізувати одинадцятиметровий. Після цього українці продовжили атакувати, але забити так і не змогли.

А Жиліна, якій вдалося витримати "натиск", перевела гру на половину поля суперника і забила другий м'яч. Паур розібрався з трьома захисниками, і з класної позиції пробив без шансів для воротаря полтавського клубу. Після цього Жиліна почала грати на утримання результату, тактично збиваючи темп.

Однак, і за такої гри господарі могли забивати ще, однак Богуш ціною червоної картки врятував свою команду, вийшовши за межі штрафного. В ролі голкіпера поєдинок дограв Арменд Даллку, який хоч і не пропустив, однак, особливого оптимізму це не додає. Жиліна по грі виявилася сильнішою, і Василю Сачку доведеться щось вигадувати на наступний поєдинок.

Коментарі ()