Головне

Перейра: На полі я побачив багато що з того, що мені сподобалося

29.07.2015 07:36 213 0

Головний тренер Фенербахче Вітор Перейра прокоменував перший матч 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з Шахтарем (0:0).

"Є багато причин бути сьогодні щасливими. На полі я побачив багато що з того, що мені сподобалося. Ми грали з дуже сильною командою, діяли сміливо, показали свої козирі. Обидва суперники старалися, і я радий, що мої футболісти добре проявили себе. З іншого боку, мене порадувала підтримка уболівальників. Упевнений, завдяки такій підтримці в майбутньому нас чекають великі успіхи.

У нас був дуже короткий термін для підготовки - всього три-чотири тижні. У команді зібрані футболісти з багатьох країн, які розмовляють на різних мовах. Але все таки я думаю, що ми з гідністю вийшли з цього поєдинку, адже нам протистояв дуже сильний супротивник.

Шахтар краще готовий в ігровому плані, але і ми виглядали добре. Я пишаюся своїми футболістами! Щодо перемоги в зустрічі-відповідь нічого не говоритиму. Звичайно, ми продовжуватимемо працювати, покращувати організацію гри. Ми нічого не боїмося, хоча матч- відповідь, напевно, буде складним. Фенербахче тільки на початку шляху, але сьогодні я побачив, що команда може на рівних грати з Шахтарем, - цитує тренера офіційний сайт Шахтаря.

Коментарі ()