Головне

Ребров: "Динамо - це та команда, яка повинна показувати певний рівень"

27.07.2015 21:20 341 0

Динамо планує посилити склад перед Лігою Чемпіонів.

Про це в інтерв'ю прес-службі столичного клубу заявив головний тренер Сергій Ребров, який розповів про перспективи команди в Лізі чемпіонів.

"Я вже говорив і можу повторити, що Динамо - це та команда, яка повинна показувати певний рівень. А для цього необхідно, щоб футболісти йшли і приходили - це нормальний процес. Ми постійно спілкуємося з президентом, якщо буде можливість, якщо вийде, звичайно, ми посилимося. Але потрібно враховувати, що футболісти не з величезним задоволенням їдуть в Україну", - пояснив Ребров.

"Чому запросили Морозюка? По-перше, Морозюк - український футболіст, який грає у збірній України. Вважаю, це посилення, він - якісний, хороший футболіст, який показує свій рівень, в тому числі, і на зборах. На жаль, пройшло не так багато часу, щоб усі лилися в колектив і відразу показали весь свій потенціал. Будемо працювати, і я впевнений, всі новачки в майбутньому розкриються" - зазначив тренер Динамо.

Ребров також прокоментував перехід Ленса в Сандерленд.

"Можна пережити втрату будь-якого футболіста. Ленс - дуже хороший гравець. Торік він провів яскравий сезон, але в Лізі Європи зіграв не так багато, пропускав гри через червону картку, хвороби. Важливо, щоб у нас в обоймі було не 12 футболістів, які будуть тягнути і чемпіонат, і Лігу чемпіонів, а, як мінімум, 18-20, щоб у разі будь-якої травми, ми могли замінити гравця на будь-якій позиції", - заявив наставник.

"Ту роботу, яку ми провели на зборах і в минулому році, напевно, можна вважати задовільною. А що буде в Лізі чемпіонів, ніхто не знає. Звичайно, всіма силами ми намагаємося виступити, як можна краще. У тих футболістах, які до нас прийшли, я бачу потенціал, вони підсилять конкуренцію в команді, незалежно від того, чи прийшли вони до нас безкоштовно, чи за гроші. Дуже важливо, коли є конкуренція на кожному місці, і грає найсильніший - тоді команда, дійсно, може прогресувати", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()