Головне

Хачеріді не вибачився перед партнерами за вилучення у матчі з Олімпіком

27.07.2015 10:06 500 0

Коментатор каналу "Футбол 1" Віктор Вацко в програмі "Великий Футбол" поділився своєю думкою щодо видалення захисника Динамо Євгенія Хачеріді в матчі з донецьким Олімпіком.

"Рух ногою Хачеріді можна було трактувати як спробу ударити суперника, тому можна сказати, що суддя його пошкодував. Тому що намір цей означає пряму червону картку і мінімум два матчі поза футболом. І тут питання - чому жовта картка? Була звичайна боротьба, і якщо Романов реагував саме на рух Хачеріді ногою, то відразу повинен був показувати пряму червону. Усі ми пам'ятаємо матч з Генгамом.

Ребров вибухнув, тому що Хачеріді - досвідчений захисник, багато років грає у футбол. Йому скоро 28, і виховувати його як би вже пізно, але на нього роблять ставку. Тому що, як би то не було, але за ігровими якостями Хачеріді є захисником номер один в українському футболі, проте дисципліна завжди його підводила. Бувало, що Шовковський його сам заспокоював.

Чи вибачився Хачеріді в роздягальні перед командою після матчу? Я знаю, що не вибачився. А тепер давайте поставимо себе на місце Реброва. Зараз проходить фаза підготовки до Ліги чемпіонів, тренер награє склад, робить ставку на футболіста, а він його підводить, тому що пара центральних захисників за футбольними канонами має бути недоторканна. Звідси і ці нерви Реброва, - цитує Вацко dynamomania.com.

Коментарі ()