Головне

Прем'єр-ліга. 2 тур. Дніпро - Чорноморець 4:2. Молодість не витримала натиску досвіду

26.07.2015 22:09 922 0
Прем'єр-ліга. 2 тур. Дніпро - Чорноморець 4:2. Молодість не витримала натиску досвіду

Завершальний матч 2 туру чемпіонату України з футболу виявивився надрезультативним на голи. У матчі в Дніпропетровську усі очікували легкої перемоги Дніпра в грі з Чорноморцем. Одесити здивували і будь команда Олександра Бабича трохи досвідчініше, не уникнути дніпропетровцям чергової втрати очок.

Чорноморець, в складі якого більшості гравців трохи за 20, а найдосвідченішим є 30-річний воротар Євген Боровик, дав бій фіналістам Ліги Європи і навіть змусив замислитися про поразку.

У першому таймі в гостей був один удар у площину воріт і один гол. У другому матчі поспіль джокером моряків став Владислав Калитвитнцев, який забив Бойку гол-красень із-за меж карного майданчика. Шансів зрівняти рахунок у Дніпра було чимало ще в першому таймі, але дива в "рамці" творив Боровик. Саме завдяки сейвам голкіпера одесити завершили перші 45 хвилин переможцями.

Другий тайм розпочався з атак Дніпра, а забив знову Чорноморець. Зі стандарту подає Калитвинцев і Хочолава грає на випередження з Бойком, і робить рахунок 2:0. На якісь хвилин десять Дніпро, здається, посипався. Чорноморець мав певну ігрову перевагу, а в Дніпра не пішла гра.

На 63-ій хвилині дав шанс на інтригу Ротань. Після удару на техніку від Ротаня із штрафного рахунок став вже 2:1. Надалі в Дніпра сталися дві втрати, які змусили команду заграти ще потужніше. Спочатку головний арбітр гри Арановський вилучив з поля Мирона Маркевича, який сказав йому очевидно щось образливе. А на 70-ій хвилині через травму поле залишив Матеус.

Вже на 71-й хвилині Безус робить рахунок 2:2, забивши ударом головою після подачі кутового. Чорноморцю після 2:2 варто було закритися, зіграти на відбій, але Дніпро було вже не зупинити. Калінич красивим ударом через себе вивів Дніпро вперед, а вже в доданий час хорватський форвард зробив рахунок 4:2.

Молоді хлопці Чорноморця билися гідно, і мабуть, що не заслужили поразку в цій грі, але це футбол. У Дніпра після відходу Коноплянки в Севілью очевидна проблема не в атаці, а саме в захисті. Асистувати та забивати в команді Маркевича є кому, а ось проблеми в захисті будуть лише зростати з кожними ще більш сильним суперником дніпропетрвської команди.

Коментарі ()