Головне

Коноплянка: "Буде непросто завоювати місце в основному складі"

20.07.2015 15:56 465 0

Cевілья може нав'язати боротьбу Реалу та Барселоні.

Таку думку висловив український півзахисник Севільї Євген Коноплянка, який після офіційного представлення в якості гравця іспанського клубу розповів про свої плани в новій команді.

"Я не краще будь-кого в команді, всі гравці у складі цінні. Ми - команда, коли ми виграємо титул, це титул всієї команди. Я завжди вірив у те, що команда - це сім'я", - зазначив він.

"Буде непросто завоювати місце в основному складі, рівень дуже високий. Дуже радий знаходитися тут, у нас хороша команда. Сподіваюся, що незабаром ми завоюємо чемпіонський титул. У Прімері дві дуже сильні команди - Реал і Барселона, але Севілья може їх перемагати", - сказав Коноплянка.

Український півзахисник сподівається, що знайде своє місце на полі.

"Мені подобається стиль гри Севільї, тренування. Думаю, що знайду своє місце на полі. Хочу подякувати партнерам по команді за те, як мене прийняли. З перших хвилин я відчув себе як вдома", - поділився враженнями півзахисник.

"Про мій фізичний стан краще може сказати Унаї Емері. Я думаю, що відчуваю себе добре, але можу ще краще. Сподіваюся, що адаптація пройде швидше. Я вірю в себе і хочу незабаром показати свої найкращі здібності в Севільї, - підкреслив Коноплянка, слова якого наводить Трибуна.

Раніше повідомлялося, що Коноплянка буде отримувати в Севільї 2,5 млн євро.

Коментарі ()