Головне

ФФУ хоче, щоб уболівальники висловилися по закону щодо договірних матчів

20.07.2015 13:18 398 0

Федерація футболу України на офіційному сайті закликає вболівальників, журналістів та експертів взяти участь в обговорені законопроекту, який повинен допомогти в боротьбі з організацією договірних матчів.

"На початку липня цього року до Верховної Ради України було подано проект Закону "Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань". Співавтором законодавчої ініціативи став президент ФФУ Андрій Павелко.

У середу минулого тижня цей документ, котрий нині є особливо актуальним для футболу, вже розглянуто парламентським Комітетом з питань правової політики і правосуддя. Тепер з метою підготовки його остаточної редакції законодавці попросили представників широкої громадськості – уболівальників, журналістів та експертів – висловити свої пропозиції та зауваження до законопроекту.

Прес-служба ФФУ планує зібрати ваші коментарі на електронну адресу: media@ffu.org.ua, а також озвучити їх під час засідання тематичного "Футбольного прес-клубу", присвяченого обговоренню вказаного документа. Круглий стіл засідатиме у Будинку футболу наступного тижня. Про день і час зустрічі буде повідомлено додатково", говориться в повідомленні ФФУ.

Коментарі ()