Головне

Прем'єр-ліга. 1 тур. Сталь Д - Динамо 1:2. Три очки Реброва і питання до судді Грисьо

19.07.2015 22:13 1128 0
Прем'єр-ліга. 1 тур. Сталь Д - Динамо 1:2. Три очки Реброва і питання до судді Грисьо

Стартовий матч Прем`єр-Ліги для київського Динамо з новачком елітного дивізіону Сталлю з Дніпродзержинська виявився доволі непростим. Підопічні Сергія Реброва вирвали перемогу, програючи по ходу гри. Але все це буде супроводжуватися суддівським скандалом.

Стартові хвилини першого тайму стали холодним душем для київського Динамо в липневу спеку. Вже на 3 хвилині гри Гоменюк ледве не переправив м`яч у ворота Рибки. А вже через секунд 30 після подачі стандарту та серії рикошетів Велозу зрізав м`яч у власні ворота 1:0.

Швидкий гол не погнав Динамо вперед, а ось Сталь відійшла в захист. У Динамо на фланзі відчувалося відсутність Ленса з його прострілами та креативом. Ярмоленку захист гостей приділив особливу увагу, а ось в Мораєса гра не пішла. Якщо в першому таймі Мораєс ще був помітний на полі, то в заключній 45-хвилинці він зник з телекартинки.

Ще в перші 20 хвилин матчу гарний удар вийшов в Ярмоленка, але м`яч прослизнув поруч зі стійкою. Коли вже Сталь готувалася йти на перерву вистрілив Ярмоленко. Форвард Динамо здійснив прорив в карний господарів і з метрів 18-ти пробив, Бандура відбиває цей удар, але на добивання добре зіграв Буяльський, котрий провів гол в роздягальню - 1:1.

Другий тайм розпочався зі скандалу. На 52-й хвилині львівський суддя Юрій Грисьо, який пробився до еліти українськиї арбітрів завдяки закулісним іграм свого тата - екс-арбтіра Ярослава Грисьо, розійшовся не на жарт. Спочатку Грисьо-молодший призначає пенальті за начебто гру рукою Іщенка і дає футболісту жовту картку.

Момент дуже спірний і за такі "руки" 11 метрів не ставлять. Іщенко, у свою чергу, щось сказав судді і отримав друге попередження та червону картку. Шановний суддя Грисьо в моменті з призначенням пенальті у ворота Сталі, мабуть, не чув нецензурні висловлювання лише від хлопчиків, які подають м`ячі.

Після рахунку 1:2 Динамо збавило оберти. На 61-ій хвилині Грисьо вирішив виправитися і урівняв склади. У чужому карному небезпечно зіграв Даніло Сілва і ногою зачепив голову Карасюка. Рефері Грисьо довго не думав і вказав на пряму червону. Жорстко і не зовсім справедливо, оскільки бразилець намагався зіграти в м`яч, і аж ніяк не завдати умисної травми.

Після другого вилучення гра в матчі вирівнялася. Моментів біля обох воріт майже не було і Динамо легко довело гру до перемоги, здобувши перші три очки в новому чемпіонаті.

Коментарі ()