Головне

Чанцев: "Наша дійсність - молоді пацани"

17.07.2015 23:21 810 0

У матчі з луганською Зорею гравцям Металурга не вистачило досвіду.

Про це заявив наставник запорізького клубу Анатолій Чанцев, який прокоментував розгромну поразку своєї команди з рахунком 0:6.

"Металург підготувався слабо фізично? Я нічого не буду говорити з цього приводу. Гра все показала. Команда "ковтнула" шість м'ячів. Що тут можна говорити? І технічно, і тактично, і фізично не готова. Зараз можна все що хочете говорити", - сказав тренер.

"Було видно, що ми билися перший тайм і, може, хвилин десять другої половини. У команді молоді пацани. Їх вік ще не дозволяє їм витримувати те навантаження, той накал боротьби, яку продемонструвала сьогодні Зоря. Луганська команда впродовж двох років обросла досвідом, досвідченим досвідом! І які там футболісти", - заявив Чанцев.

На думку Чанцева, Зоря була сильніше, швидше.

"Що ми сьогодні змогли протиставити? Навіть боротьбу їм не змогли нав'язати! Зоря була сильніше, швидше. Суперник швидше грав в пас, перевершував нас у швидкості. Програли по всіх статтях", - сказав фахівець.

"Хто у нас досвідчений? Старцев, Лисицький, в стартовому складі. Хто ще досвідчений? Хтось говорив, Гвілія і Жураховський. Їм ще до досвіду ... Щоб вони стали досвідченими, їм потрібно ще кілька років працювати і старатися. Я не можу сказати, що на тренуваннях вони не викладаються. Вони повністю віддаються роботі і поступово додають", - додав тренер Металурга.

Чанцев ще раз зауважив, що поточна дійсність Металурга - молоді гравці.

"Після закінчення чемпіонату з'явилася якась ейфорія. Я не можу зрозуміти через що. Наша дійсність - молоді пацани. Навколо них повинно бути не дві людини досвідчених, а декілька. Як один досвідчений вийшов сьогодні наш гравець", - пояснив тренер.

"Він не разу не награвав стандарти, а поліз їх бити. Йому кажеш, з ким грати, що вони повинні підказувати, показувати, вести за собою. А якщо з таким досвідом ... Навіщо вони потрібні? Звичайно я розчарований. 6 0 по самолюбству б'є дуже сильно", - підкреслив Чанцев, слова якого наводить прес-служба Зорі.

Коментарі ()