Головне

Вернидуб: "Керівникам Металурга потрібно переглянути ставлення до команди"

17.07.2015 22:35 527 0

Луганська Зоря якісно виконала свою роботу у матчі 1-го туру УПЛ проти запорізького Металурга.

Про це заявив наставник Зорі Юрій Вернидуб, який прокоментував розгромну перемогу своєї команди з рахунком 6:0.

"Довго не буду коментувати. Свою роботу ми виконали якісно. Вдячний команді, хлопцям. Фізично готові непогано. Навіть у тій ситуації, коли пропускав гру Пилип Будківський, вирішили використовувати трохи іншу схему. Все вийшло. А в кінці ви бачили, коли ми зловили кураж, то отримували задоволення від гри. Це життя", - зазначив тренер луганської команди.

"Потрібно, насамперед, керівникам Металурга переглянути ставлення до команди. Бажаю запорожцям тільки перемог. Ця команда дуже дорога для мене. Я тут провів не один рік, вийшов разом з ними у Вищу Лігу СРСР. Навіть у Прем'єр-лізі, коли почався український чемпіонат, такого не було ніколи. Не судіть суворо хлопців, а просто підтримайте. Сподіваюся, попереду у них хороше майбутнє і все налагодиться", - висловив думку Вернидуб.

Тренер Зорі також прокоментував жеребкування Ліги Європи.

"Швидше за все, ми зіграємо з бельгійським Шарлеруа. У Бельгії чемпіонат на підйомі. Команда якісна. Вони зайняли п'яте місце в чемпіонаті після Андерлехта, Брюгге, Гента. Звичайно вони хороша команда. Але давайте дочекаємося 23 липня і матчу-відповіді", - сказав фахівець.

"У футболі буває все. Те, що вони виграли першу гру 5:1, думаю, їм пощастило. Після першого тайму рахунок був 1:1, а потім сталося два вилучення у складі суперника. Грати в Бельгії удев'ятьох було дуже непросто. Я стежу за різними чемпіонатами. Бельгійський вирізняється гарною атакою, підбором атакуючих гравців, але там є дуже багато проблем в обороні", - додав тренер Зорі.

На думку Вернидуба, для початку потрібно якісно підготуватися до гри з Металістом.

"Команди люблять атакувати, а тому біжать вперед із задоволенням. Подумаємо, будемо готуватися. Перш за все, потрібно якісно підготуватися до гри з Металістом, яка буде 25-го числа на "Славутич-Арені", а потім будемо думати далі. Докладемо максимум зусиль для того, щоб, принаймні, показати хороший, цікавий футбол", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить офіційний сайт Зорі.

Коментарі ()