Головне

Луческу: "Звичайно, не хотілося б вже у першому матчі зустрічатися з Фенербахче"

17.07.2015 21:04 417 0

Шахтарю не дуже щастить при жеребкуванні Єврокубкових матчів.

Про це прес-службі донецького клубу заявив наставник команди Мірча Луческу, який прокоментував результати жеребування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

"Після того як я виїхав з Туреччини, у цієї команди, напевно, три або чотири рази змінився склад. Тому зараз я скоріше можу судити не про колектив, який грає, а про атмосферу, яка нас там чекає. Вона буде специфічною, бо Фенербахче давно не брав участь в єврокубках, оскільки був дискваліфікований. Не дарма клуб в це трансферне вікно витратився і взяв гравців з ім'ям", - зазначив він.

"Подивимося, як вони зможуть адаптуватися до турецького футболу, який теж має свою специфіку. Відомі імена, хороші виконавці, у яких напевно свої амбіції. Але й ми маємо великий досвід виступів у Лізі чемпіонів, хорошу організацію гри. Звичайно, не хотілося б вже в першому матчі зустрічатися з Фенербахче", - сказав Містер.

На думку тренера, Шахтарю не дуже-то щастить при жеребкуванні.

"Але раз випав такий жереб, доведеться грати. Не дуже-то нам щастить при жеребкуванні. Зазвичай Шахтарю дістаються кращі команди з числа тих, які можуть попастися! Але це хороша мотивація для наших гравців, щоб показати хороший футбол і пройти далі", - підкреслив Луческу.

Коментарі ()