Головне

Абдула, Жабченко та Козик розсудять найближчі кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА

15.07.2015 19:16 440 0

Українські арбітри Анатолій Абдула, Анатолій Жабченко та Ярослав Козик отримали призначення на найближчі кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Харків’янин Абдула проведе матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів у Вірменії між місцевим Пюніком та Мольде з Норвегії.

Анатолію у цій зустрічі допомагатимуть асистенти Сергій Беккер та Наталія Рачинська, а також четвертий арбітр Сергій Березка. Спостерігач арбітражу – Володимир Антонов з Молдови.

Анатолій Жабченко разом із асистентами Володимиром Володіним і Олегом Плужником та четвертим арбітром Євгеном Арановським вирушать до Білорусі, де проведуть матч-відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи за участю мінського Динамо та болгарського Черно Море з Варни.

Спостерігачем арбітражу на цей матч призначено Марселя Ванелсхохта з Бельгії.

Того ж дня в Азербайджані пройде ще одна зустріч цієї відбіркової стадії розіграшу Ліги Європи – бакинський Інтер зіграє з ісландським клубом ФХ.

Працюватимуть на цьому поєдинку арбітр Ярослав Козик, йому асистуватимуть Семен Шлончак та Ігор Альохін, а також четвертий арбітр Сергій Бойко. Спостерігач арбітражу – Джерард Перрі з Ірландії.

Коментарі ()