Головне

Ребров: "Ми не тягнули до пенальті, а грали у футбол, як і Шахтар"

15.07.2015 17:11 592 0

Будь-яке протистояння з Шахтарем цікаве, адже зустрічаються дві кращі команди чемпіонату.

Про це в інтерв'ю телеканалу Футбол заявив наставник Динамо Сергій Ребров, який прокоментував поразку від Шахтаря в Суперкубку.

"Будь-яке протистояння з Шахтарем цікаве, адже зустрічаються дві кращі команди чемпіонату. Була цікава гра, рівна гра. Шахтар забив на останніх хвилинах, з чим я його і вітаю", = зазначив Ребров.

"Ми не тягнули до пенальті, а грали у футбол, як і Шахтар. У нас були моменти, у Шахтаря були, тому ніхто спочатку не думав про те, щоб дотягнути до пенальті. На останніх хвилинах обидві команди намагалися контратакувати", - зауважив тренер.

За словами Реброва, в таких матчах на перше місце виходить компактна і організована гра в обороні.

"З такими командами потрібно грамотно і організовано оборонятися. Думаю, Шахтар також організовано оборонявся. Тим не менше, гра була видовищна, було достатньо атак і моментів, але в таких матчах на перше місце виходить компактна і організована гра в обороні", - сказав фахівець.

"Дебют Мораєса та Морозюка? Їм було непросто, адже вони тільки два тижні в команді. Бачив, що вони віддали всі сили грі, тому ніяких претензій немає. Всі старалися і віддавалися, але ми повинні розуміти, що це перша гра сезону", - зауважив тренер Динамо.

"Більшою мірою, це показова гра. Обидві команди старалися і віддали всі сили, але на 100 відсотків ще не готові. А новачкам потрібен час, щоб зрозуміти нашу філософію і модель гри", - додав Ребров.

Наставник Динамо також зуважив, що важливо вдало розпочати чемпіонат і готуватися до Ліги чемпіонів.

"Прикро програвати принциповому супернику, проте ми йдемо далі. Важливо вдало розпочати чемпіонат і готуватися до Ліги чемпіонів. А цю гру потрібно забути", - сказав фахівець.

"Ярмоленко? Це потрібно з президентом говорити. Ярмоленко мені потрібен, але якщо у нього є бажання піти і є якась домовленість з президентом клубу ... Цей гравець мені потрібен однозначно", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()