Головне

У Говерлі запевняють, що не мають боргів перед ФФУ

15.07.2015 14:14 578 0

Угородська Говерла виконала усі фінансові зобов`язання перед Федерацією футболу України для участі команди в чемпіонаті України в сезоні 2015/2016.

Про це ідеться в листі Говерли до керівництва ФФУ та Прем`єр-ліги.

"На даний момент Футбольним клубом Говерла виконано усі фінансові зобов’язання перед Федерацією футболу України, які є необхідними для допуску футбольного клубу до участі у змаганнях Чемпіонату України з футболу у сезоні 2015/2016.

Між клубом та Федерацією футболу України також укладено Меморандум, відповідно до якого футбольний клуб зобов’язаний виконати фінансові зобов’язання в частині заборгованості перед футболістами, тренерами та іншим персоналом футбольного клубу у строк до 31.12.2015 р. включно.

Окремо звертаємо увагу, що підписання вказаного Меморандуму було однією з умов допуску футбольних клубів та видачі атестату для участі у змаганнях Чемпіонату України з футболу у сезоні 2015/2016, які також мають значну фінансову заборгованість перед футболістами, тренерами та іншим персоналом. При цьому, заборгованість інших клубів значно перевищує розмір фінансових зобов’язань ФК Говрела, однак щодо яких питання щодо можливого виключення із складу учасників змагань Чемпіонату України з футболу у сезоні 2015/2016 не ставиться, - ідеться в листі Говерли, що розміщене на офіційному сайті закарпатського клубу.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Говерла може бути виключена з УПЛ через борги перед ФФУ та екс-тренером Олександром Севідовим.

Коментарі ()