Головне

Саакашівлі: Мій дев'ятирічний син уболівав за Шахтар, я за Динамо

15.07.2015 14:00 207 0

Очільник Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі задоволений тим, як пройшов в Одесі матч на Суперкубок України між Шахтарем та Динамо (2:0).

"Ми дуже багато працюємо над безпекою, новий керівник міліції вже багато днів і ночей не спав. У серпні у нас буде нова патрульна поліція, стане спокійно і добре.

Але зараз справді довелося докласти зусилля. Визнаю, я хвилювався до кінця. Але такі речі, як перекличка "Донецьк - Київ"!... Це був, можливо, найкращий матч, який я бачив.

Я був зі своїм дев'ятирічним сином, він уболівав за Шахтар, я за Динамо. Він у мене виграв. Але насправді, я думаю, перемогла Україна, і переміг футбол. У Одесі тепер проводитимуться і внутрішні, і міжнародні матчі.

Ми зараз чекаємо інспекторів УЄФА, і дуже важливо, щоб зберігся в Прем'єр-лізі Чорноморець. Ідеї деяких людей про лігу з десяти клубів - це неправильно, тому що футбол має бути всеукраїнським. Одесити дуже хочуть нормально жити після трагедії минулого року, і нас не задушити. Сьогодні вони показали своє місто і усій Україні, і всьому світу, - сказав Саакашвілі в ефірі телеканалу Футбол, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()