Головне

Павелко вважає, що у Києва не буде конкурентів у боротьбі за фінал ЛЧ-2018

08.07.2015 10:15 537 0
Павелко вважає, що у Києва не буде конкурентів у боротьбі за фінал ЛЧ-2018

Київ і Національний спортивний комплекс Олімпійський мають усі шанси, щоб прийняти фінал Ліги Чемпіонів сезону-2017/18.

Про це в ефірі програми "Футбол NEWS" на телеканалі "Футбол 1" заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

На таку ініціативу позитивно дивиться і керівництво УЄФА, запевнив він після зустрічі з главою Європейського футбольного союзу Мішелем Платіні.

"Ми дуже добре обговорили це питання з Мішелем Платіні. У цьому напрямку ми пропрацюємо, і Київ не матиме з цим проблем. Сподіваюся, наші вболівальники повинні розуміти, що підтримувати команду потрібно цивілізовано", - сказав Павелко.

На запитання, чи відомо, хто буде конкурентом Києва у боротьбі за фінал ЛЧ-2018, очільник ФФУ відповів: "Надіюся, нікого не буде".

Зазначається, що великий плюс для Києва - це проведення фіналу чемпіонату Європи 2012 року, а от мінусом є вибігання вболівальників на поле, які мали місце у півфіналі ліги Європи після матчу Дніпро - Наполі та гри за кубок України між Динамо та Шахтарем.

Але запропоновані заходи безпеки та гарантії організаторів повинні зіграти свою вагому роль.

"Я сподіваюся, що всі зрозуміють, що у Києві серйозна заявка, адже місто зовсім недавно приймало фінал Євро-2012. Будемо надіятися, що всі інші країни та міста зрозуміють вагомість саме Києва та підтримають, щоб саме тут був фінал", - підсумував Павелко.

Коментарі ()