Головне

Сергій Рафаїлов: "Зоря посилилася відомим захисником"

17.06.2015 19:19 314 0

КДК ФФУ повернув Зорі три очки, тому що луганський клуб підписав мирову угоду з екс-гравцем Лозинським щодо реструктиризації боргу.

Про це після загальних зборів української Прем'єр-ліги повідомив генеральний директор команди Сергій Рафаїлов.

"Чи принциповим для нас було 4-те місце? Це було б принципово, якби Дніпро виграв Лігу Європи. Тоді четверта команда потрапляла б відразу в групу. Я вважаю, що дещо неправильно карати команду зняттям очок. У чому винні футболісти, які самовіддано грали весь сезон? Треба шукати інше рішення", - зазначив він.

"Будківський перейде в Амкар? Я не знаю звідки з'явилася така інформація. Сьогодні футболісти збираються і виходять з відпустки. Футболістам, які виступали за збірну - відпустку продовжили на тиждень. Будківський, Пилявський та Шевченко вийдуть через п'ять днів. Караваєв поіде на збори із Шахтарем, решта залишиться грати в Зорі", - зауважив Рафаїлов.

Генеральний директор луганського клубу також повідомив, що команда підписала центрального захисника.

"В команді буде ще один центральний захисник. Найближчим часом всі про це дізнаються. Можливо, навіть завтра повідомимо його ім'я. Досить кваліфікований, відомий, виступав в Україні", - сказав Сергій Васильович.

Коментарі ()