Головне

Шуфрич: "Ми не будемо обманювати - у Говерли залишилися заборгованості"

17.06.2015 18:43 296 0

У Говерли залишилися заборгованості перед футболістами.

Про це після загальних зборів української Прем'єр-ліги заявив віце-президент Говерли Олександр Шуфрич, інформує Чемпіон.

"У Говерли залишилися заборгованості перед гравцями. Ми не будемо обманювати. Як плануємо виплачувати? Ми все вказали в меморандумі. З більшістю футболістів є певна ясність. У тих хлопців, які ходять по судах, перспектива нічим не відрізняється від тих, хто чекає. Тому що коли надійдуть кошти, вони своє отримають. Прискорити цей процес не можна, як показує практика, можна тільки погіршити", - зазначив він.

"Наскільки мені відомо, є певні гарантії від інвесторів клубів, у тому числі нашого, що меморандум буде виконуватися. Тому ми чекаємо, що люди, які утримують український футбол, його не кинуть. Наприклад, на Закарпатті фтубол потрібен, команда в УПЛ - маленьке диво для Ужгорода", - сказав Шуфрич.

Віце-президент Говерли також розповів про літню підготовку команди.

Найближчий закордон на цьому етапі зборів - це буде Мукачеве і Трускавець. А взимку, вже в залежності від настрою інвесторів клубів, ми будемо дивитися і готувати закордонний збір", - сказав він.

"Чи точно залишиться Грозний головним тренером Говерли? Це ви краще у нього запитайте. Наскільки мені відомо, то він має намір у разі виконання всіх умов свій контракт доопрацювати", - підкреслив Шуфрич.

Коментарі ()