Головне

Олександр Шуфрич: "Говерла буде будуватися фактично з нуля"

17.06.2015 18:27 320 0

Говерла буде будуватися фактично з нуля.

Про це після загальних зборів української Прем'єр-ліги заявив віце-президент Говерли Олександр Шуфрич, інформує Чемпіон.

"Говерла буде будуватися фактично з нуля. Є досвідчені футболісти, які висловили бажання підтримати клуб, у разі, якщо будуть виконані їхні фінансові вимоги. Мова про Фещука, Шацьких та інших футболістах. Якщо вони нам допоможуть - буде набагато легше. Тоді можна буде ставити більш амбітні завдання", - зазначив він.

"Нам зараз важливіше вийти з економічної кризи, в якій опинився наш клуб і український футбол в цілому. Клуб форматом у 14 команд задоволений. Щодо календаря, то може навіть добре, що такі суперники у нас на початку сезону (мова йде про Дніпро та Шахтар прим ред.). Ми всі знаємо, що в матчах з Шахтарем і Дніпром у гравців завжди підвищена мотивація", - сказав віце-президент ужгородського клубу.

Олександр Шуфрич також розповів про майбутнє орендованих гравців клубу.

"Відносно Максима Коваля, йому я можу побажати тільки удачі в топ-клубі України або зарубіжжя. Хльобас та Мякушко також покинуть клуб, але ми завжди будемо раді, якщо хлопці вирішать взяти "відрядження" в Говерлу. До Максима Коваля питань немає, як і до Аруни. Це дві людини, які заслуговують великої поваги як професіонали", - зауважив Шуфрич.

Коментарі ()