Головне

Ліга Чемпіонів. Фінал. Ювентус - Барселона - 1:3. Закономірний результат

06.06.2015 23:50 350 0
Ліга Чемпіонів. Фінал. Ювентус - Барселона - 1:3. Закономірний результат

Берлінський фінал Ліги чемпіонів ніяких сюрпризів футбольній Європі не приніс. Була справді класна гра від обох команд, а переміг найсильніший. Шансів Ювентусу в цьому матчі не давав ніхто, окрім уболівальників Старої Синьйори. Нинішня Барселона Луїса Енріке, можливо, найсильніша у синьо-гранатових за останні роки.

У фіналі Лігии чемпіонів іспанці про свій атакуючий футбол не забули і вже на четвертій хвилині матчу Буффону довелося витягати м`яч із сітки власних воріт. Флангова атака Барси та чудовий пас від Неймара, і Ракітич розстріляв ворота італійців. Після забитого голу Барселона трохи віддала ініціативу і вже Ювентус зумів провести кілька небезпенчих атак з ударами від Тевеса та Мората. Але все-таки саме Барселона була ближче до другого забитого голу в перші 45 хвилин поєдинку. Чемпіона Італії раз за разом рятував Буффон, котрий видавав чудові сейви.

У другому таймі ми усі очікували більше голів і так воно і сталося. Вже на 55-й хвилині Мората таки зрівнює рахунок після гри на добивання. Нічийний результат завів Барселону. Іспанці почали більше рухатися і в Ювентуса почалит виникати серйозні проблеми в захисті. Атакуючий трикутник - Мессі-Неймар-Суарес виявився не по зубам італійській команді. Щоправда, вже на старті другого тайму навіть вивести свою команду вперед міг Тевес, але не влучив по воротах.

Але гра складалася так, що Барселоні була абсолютно без різниці, скільки заб`є суперник, оскільки вони заб`ють однаково більше. Барселона побігла вперед і на 69-й хвилині після удару Мессі та сейву від Буффона на добивання зіграв Суарес, який вивів іспанців вперед. Через дві хвилини свій гол забиває Неймар, але суддя скасовує це взяття воріт. Після удару бразильця головою м`яч зачепив його ж руку і залетів у кут воріт Буффона.

В останні 20-ть хвилин моментів біля обох воріт було обмаль. І знову таки ближчою до успіху була саме Барселона, коли Піке з кількох метрів не поцілив у ворота. Барселона свій третій гол забила вже на сьомій компенсованій хвилині. Завершальну крапку в цій грі поставив Неймар, який заслужив на гол в цьому матчі, як ніхто інший. Ювентус цей фінал програв, але має заслужити повагу від власних уболівальників, оскільки інтрига в грі трималася до останньої хвилини і билася Стара Синьйора на межі своїх можливостей.

Коментарі ()