Головне

Коваленко: "Передусім думаю не про свої, а про командні результати"

05.06.2015 16:08 147 0

Усі три поєдинки групового раунду на ЧС-2015 вийшли для збірної України U-20 важкими.

Про це заявив герой матчу чемпіонату світу із США (3:0) Віктор Коваленко, який дав інтерв'ю офіційному сайту донецького Шахтаря.

"Емоції позитивні! Вся команда дуже рада, та відчуваємо втому після гри. Передусім потрібно добре відновитися, взнати наступного суперника і готуватися до нього", - поділився враженнями футболіст.

"Усі три поєдинки вийшли важкими. Граємо на максимумі. Але найскладнішим був перший матч з Новою Зеландією. А сьогодні ми дуже хотіли перемогти США, щоб залишитися грати в Окленді. Нас вболівальники тут навіть полюбили!", - повідомив Коваленко.

За словами півзахисника, збірну України в Окленді активно підтримують.

"Так, дуже активно підтримують. До того ж на наших поєдинках багато українських вболівальників – думаю, близько двохсот-трьохсот чоловік. Після фінального свистка підходимо – нас вітають. Кілька осіб навіть приїжджають на тренування", - розповів він.

"Так, важливо було взяти перше місце. Відразу після матчу з М'янмою тренер говорив нам, що потрібно вигравати в США та залишитися в Окленді. Нас насправді полюбили в цьому місті, тому й надалі будемо раді дуже гарній підтримці", - додав Віктор.

Коваленко також повідомив, що передусім думає не про індивідуальні результати, а про командні.

"Чи приємно бути кращим бомбардиром ЧС?Звісно, але важливо і закінчити турнір у цьому статусі! А як буде – побачимо. Передусім думаю не про свої, а про командні результати", - зауважив футболіст молодіжної команди Шахтаря.

"Як думки перед плей-офф? З перемогами приходить упевненість у своїх силах. Але не будемо задирати носа. І тоді, я думаю, в нас усе вийде", - підкреслив Віктор Коваленко.

Коментарі ()