Головне

Маркевич про відхід з Дніпра: Усе це є вигадкою! Я нікуди йти не планую

03.06.2015 16:00 184 0

Чутки про те, що Мирон Маркевич може залишити Дніпро, не відповідають дійсності.

Про це заявив сам головний тренер дніпропетровців, коментуючи інформацію про "конфлікт з власником клубу Ігорем Коломойським".

"Усе це є вигадкою чистої води! Я взагалі не давав жодного інтерв'ю виданню, яке опублікувало ці "сенсації" з нібито моїх слів. Навіть не знаю, кому це потрібно", - сказав він.

"Втім, мені не звикати - не вперше навколо мого імені спекулюють якимись плітками або домислами. На сьогоднішній день я є головним тренером Дніпра та нікуди йти не планую", - додав Маркевич.

За словами тренера, перед відходом у відпустку він передав гендиректору Дніпра Андрію Стеценку та спортдиректору клубу Андрію Русолу службову записку, у якій виклав всі свої побажання.

"Після виходу з відпустки і буде зрозуміло, наскільки власник Дніпра зацікавлений у подальшому прогресі команди. Сподіваюся, що у всіх питаннях ми прийдемо до взаєморозуміння з керівництвом клубу", - зауважив він.

"А доти я б попросив журналістів не вигадувати сенсації, навіть якщо вони комусь дуже вигідні. Дайте спокійно відпочити мені і команді після важкого сезону", - цитує Маркевича СЕГОДНЯ.ua.

Нагадаємо, у клубі також спростовують чутки, що у Коломойського та Маркевича виник конфлікт.

Коментарі ()