Головне

Срна: Краще б фінал Кубка України пройшов у Полтаві чи Львові

02.06.2015 11:07 528 0

Капітан Шахтаря Даріо Срна напередодні фіналу Кубку України проти Динамо висловив надію, що його клуб зможе виграти трофей, незважаючи на те що зустріч проходитиме на домашній арені столичного клубу в Києві.

Гра відбудеться 4 червня.

"Динамо" зараз в хорошій формі, у них хороший тренер і футболісти, відмінна атмосфера - вони завоювали чемпіонство, - цитує офіційний сайт Шахтаря Срну.

- Тому у киян і упевненості більше. Плюс вони виступатимуть при своїх уболівальниках - очікується 70 тисяч чоловік, і практично усі підтримуватимуть столичний клуб. Але в цьому поєдинку нам нічого втрачати. Треба грати добре, відкрито. Я вірю у свою команду, вірю, що Шахтар залишився на такому ж високому рівні і зобов'язаний його зберегти.

Не варто у черговий раз повторювати, що ми усі матчі проводимо поза домом. Інакше уболівальники почнуть думати, що це наше алібі...

Так, ситуація така, яка є. Але найважливіше - щоб фанати розуміли: ми граємо у футбол для них, для Донбасу, для Донецька, для усіх уболівальників Шахтаря! Звичайно, все було б по-іншому, якби фінал Кубку проводився, наприклад, в Полтаві або у Львові - на нейтральному полі.

Коментарі ()