Головне

Шахтар планує скасувати жовту картку Тейшейри, щоб він зіграв з Динамо

25.05.2015 23:33 427 0

Шахтар має намір добитися скасування жовтої картки Алекса Тейшейри, отриманої в кубковому матчі проти Дніпра. Тоді бразилець зможе зіграти у фіналі Кубку України проти Динамо 4 червня.

Одну таку апеляцію Шахтаря КДК ФФУ одного разу задовольнив, скасувавши картку Дентіньо. Але будь-яких пояснень в донецькому клубі так і не отримали.

"Я вже давно втратив нитки логіки ухвалення рішень КДК. Не розумію, як вони приймають рішення, на підставі чого. Хто з суддів повинен написати, прийти і сказати - я не розумію. А це повинно бути відкрито і зрозуміло усім, - сказав "Футбол NEWS" гендиректор Шахтаря Сергій Палкін. - Правила мають бути зрозумілі.

Мені не треба мати 5 вищих юридичних освіт, щоб зрозуміти рішення КДК. Регламент має бути настільки просто написаний, щоб звичайний уболівальник зрозумів, чому картку скасували.

Ми запросили пояснення усіх цих питань. Чекаємо. Зараз приходять тільки папери про те, відмінили або не відмінили. Пояснювальної частини немає.

Павелко сказав, що найближчим часом вони на Виконкомі, як я розумію, переглянуть цей момент і зроблять все, щоб не було цих перекручувань і подвійних стандартів. До цього ми і закликали своїми діями. Скасували чм ні картку - взагалі не головне питання, - цитує Палкін Террикон.

Коментарі ()