Головне

Кварцяний: "Ми за 16 команд"

25.05.2015 15:10 267 0

Луцька Волинь підтримує формат чемпіонату на 16 клубів.

Про це заявив головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний, який в інтерв'ю програмі "Великий футбол" з Олександром Денисовим на каналі Футбол 1 розповів про зустріч керівників клубів УПЛ з федерацією.

Також наставник поділився своєю думкою з приводу можливого майбутнього формату чемпіонату.

"Була така ініціатива - привернути президента країни Порошенко, спікера Гройсмана, прем'єр-міністра Яценюка, міністра Авакова, міністра Наливайченко, щоб президент дав вказівку губернаторам не спати роботі, а трошки дупу підняти і розворушити регіони, підтримати федерації місцеві, підтримати клуби", - зазначив він.

"Керівництво Федерації футболу буде думати, як організувати зустріч з інвесторами клубів, які є власниками, і з ними вирішити глобальні питання - фінансові та організаційні. Від цього буде залежати кількісний склад учасників української Прем'єр-ліги", - сказав тренер.

За його словами, луцька Волинь підтримує формат чемпіонату на 16 клубів.

"Ми за шістнадцять команд. Ми за те, щоб федерація запропонувала реструктуризувати частину боргів і зробила проект реалізації заборгованостей і спокійно увійти в запланований регламент змагань, - заявив Кварцяний, слова якого наводить footballua.tv.

Коментарі ()