Головне

З Волині можуть зняти шість очок

24.05.2015 13:09 195 0

Уже в цьому чемпіонаті луцька Волинь може не дорахуватися шести балів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення скасувати тимчасову постанову щодо луцького клубу - "відкласти дисциплінарні санкції у вигляді зняття шести очок в чемпіонаті сезона-2014/2015", прийняте попереднім складом КДК, пише matchday.ua.

Приводом для цього стало продовження тяжби Волині з колишнім футболістом команди Олегом Герасимюком, який звернувся із скаргою на те, що лучани порушили умови мирової угоди між клубом і гравцем.

Нагадаємо, що восени минулого року, пішовши назустріч клубу і футболістові, які погодилися полюбовно вирішити питання про погашення заборгованості Волині перед гравцем, КДК ФФУ призупинив введення в силу дисциплінарних санкцій у вигляді зняття шести очок з луцької команди в нинішньому сезоні.

Але, після нового звернення футболіста, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму засіданні 7 травня 2015 року прийняв рішення скасувати тимчасову постанову Глави КДК від 13.20.2014, тобто як вже було сказано вище - Волинь вже найближчим часом таки можуть позбавити шести зароблених балів.

Коментарі ()