Головне

У Шахтарі "наїхали" на Павелка через масовий футбол

20.05.2015 08:03 461 0

Директор з маркетингу і комунікаціях ФК Шахтар Юрій Свиридов розкритикував підхід до розвитку масового футболу з боку нового керівництва ФФУ.

"Від того, як багато людей по всій країні грає у футбол кожного тижня безпосередньо залежить те, як себе почуватиме ваш улюблений клуб і прем'єр-ліга в цілому.

Здавалося б, з приходом нового керівництва федерації щось повинне було змінитися. Ідеї висловлюються досить розумні, але, на жаль, все на рівні заяв і залишається. Щоб щось змінити в масовому футболі, потрібні конкретні цифри.

В першу чергу - знати кількість тих, що грають у футбол. Єдиний документ, де фігурує така цифра, - це програма ФФУ, яку прийняли ще в 2014 році, ще при Конькові.

Контроль за її виконанням вже тоді була покладений на Павелка, так що він має з цими цифрами бути знайомий. У ній вказано, що в Україні у футбол грають 1,5 відсотка населення. Як вони отримали цього 1,5 відсотка, з програми незрозуміло. Як з цією цифрою працювати тим, хто прийде після Павелка, незрозуміло, - цитує Свірідова офіційний сайт клубу.

Коментарі ()