Головне

Беньо: Була бойова гра, і нічию ми заслужили

17.05.2015 09:20 429 0

Під час матчу Ігор Йовічевіч у буквальному розумінні зірвав голос, тому на прес-конференцію до журналістів прийшов спортивний директор "зелено-білих" Юрій Беньо.

"Думаю, що гра глядачам сподобалося, адже було дуже багато боротьби, моментів, а кожна команда хотіла виграти. Можливо, особливо видовищного і комбінаційного футболу команди не показали, але попри це нікому не можна було відмовити у бажанні та старанні. Кожен гравець боровся за м’яча. Сьогодні була бойова гра, і нічию ми заслужили".

"Багато жовтих карток? Це через велику кількість єдиноборств, зокрема в центральній зоні. Ніхто не хотів поступатися, за це суддя нас і карав".

"Щодо перепалки головних тренерів, то Юрія Вернидуба я знаю вже давно і знаю його запальний характер. Всі люблять вигравати – і він, і ми. Це все емоції, вони є в кожного тренера. Ми сперечалися за момент, який виник на останніх секундах, адже у наших гравців не було офсайду, ми могли забивати гол. Натомість суддя зафіксував офсайд, - цитує Беньо офіційний сайт клубу.

Коментарі ()