Головне

Вернидуб: "Виходить, що Карпати - паперові "леви", після кожного зіткнення падають і кричать"

16.05.2015 22:22 574 0

Футбольний клуб Карпати - це слав молодості і досвіду.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 наставник луганської Зорі Юрій Вернидуб, який прокоментував нічийний результат матчу з Карпатами (1:1).

"Сьогодні команда показала хорошу гру. Десь не пощастило. Треба ще подивитися "незарахований" забитий перший м'яч. Коли наші гранди забивають такі м'ячі, завжди судді працюють на користь атаки. А які моменти були у Карпат?", - зазначив тренер.

"Зіграли 1:1, вважаю, гідний суперник. Всі розповідають, що це сильно молода команда - але давайте порахуємо гравців, де там молоді? Гітченко, Пластун, Новотрясов, Даушвілі, Голодюк, Худоб'як, Сергійчук. Нічого собі молоді ... Молоді виїхали за юнацьку збірну грати", - зауважив Вернидуб.

За його словами, Карпати - це слав молодості і досвіду.

"А так, ця команда - це сплав молодості і досвіду, середній вік. Хороша команда, Йовічевич на правильному шляху. Досить цікавий футбол. М'яч внизу, середні і короткі передачі. Коли наші хлопці почали пресингувати, перестало у них це виходити, почали бити вперед", - зазначив наставник Зорі.

"Хочу побажати львів'янам хороших результатів. Важливо, щоб тренери Карпат звернули увагу на дії своїх гравців при боротьбі. Вони ж "леви"? А виходить, що вони паперові "леви", після кожного зіткнення падають, кричать, неначе якусь серйозну травму отримали, а потім встають і біжать. Це мені не подобається. У нашій команді такого немає, а якщо є я, навпаки, кричу "Вставай, чого лежиш", - наводить слова Вернидуба matchday.ua.

Коментарі ()