Головне

Прем'єр-ліга. 24 тур. Зоря - Карпати 1:1. Чорно-зелено-біла нічия

16.05.2015 21:33 1077 0
Прем'єр-ліга. 24 тур. Зоря - Карпати 1:1. Чорно-зелено-біла нічия

Луганська Зоря і львівські Карпати розписали мирову у 24-му турі УПЛ. На стадіоні у Запоріжжі нечисленні уболівальники побачили силовий футбол, в якому суперники забили по одному голу, проте переможця виявити їм так і не вдалося.

Карпати зі старту намагалися захопити ініціативу і нав'язати Зорі свій футбол. Проте, на довго львівський клуб не вистачило. Вже з середини першого тайму м'ячем заволоділа луганська команда, і такий сценарій гри тримався до самого закінчення матчу.

На 20-й хвилині вперше м'яч опинився у сітці воріт львівського клубу, проте суддя зафіксував положення поза грою у Любеновича, і скасував взяття воріт. Повтор показав, що оффсайд у Желько був, що називається, "на тоненького". Однак, Зоря на цьому не зупинилася, і вже трохи більше ніж через 10 хвилин забила чистий гол.

Все той же Любенович з близької відстані головою розстріляв ворота Мисака, і м'яч з рикошетом від поперечки опинився у сітці. Правда, вести у рахунку луганському колективу випало не довго, бо вже у наступній атаці головою забив Пластун, що відгукнувся на навіс зі штрафного.

В другому таймі суперники намагалися не зменшувати обертів, Зоря більше атакувала, а "леви" будували свою гру на контратаках. Ближче до фінального свистка у Карпат почала "підсідати" фізика, і тренерський штаб зробив заміни, викликані зміцнити оборонні редути.

Зоря пішла на штурм, проте підопічні Вернидуба сьогодні теж порядно набігалися, а тому реальної небезпеки біля воріт Мисака їм створити в кінцівці не вдалося. У підсумку, нічия, яка влаштовує Зорю, і є не дуже хорошим результатом для Карпат, які ведуть боротьбу за виживання.

Коментарі ()