Головне

Бенітес: "Перед матчем з Дніпром почуваємося спокійно і впевнено"

13.05.2015 20:40 468 0

У першому матчі з Наполі Дніпро показав, що є непростою командою.

Про це заявив головний тренер італійського клубу Рафаель Бенітес, який вважає, що у його команди хороші шанси на вихід у фінал, за підсумками півфінального протистояння з дніпропетровським Дніпром.

"Ми повинні максимально себе показати. Всі знають, скільки триває матч. Потрібно грати 90 хвилин і розраховувати на позитивний результат", - зазначив тренер.

"Всі розуміють, що в першому матчі арбітр помилився. Сподіваємося, що зараз такого не трапиться. Тим більше що зустріч буде судити досвідчений арбітр. Не думаю, що таке може повторитися", - зазначив Бенітес.

На його думку, досвід - це важливий аспект, але він не вирішує всього.

"Досвід - це дуже важливо, але аж ніяк не все. До того ж, досвід не тільки в мене є, але і у наших гравців. Ми зробили роботу над помилками. Перед грою почуваємося спокійно і впевнено", - запевнив тренер.

"Що стосується мого майбутнього, то поки нічого не можу сказати. Мені ще потрібно з родиною обговорити це питання. Але продовження роботи в клубі не залежить від майбутньої гри. Зараз я більше думаю про матч-відповідь з Дніпром", - заявив фахівець.

На думку Бенітеса, Дніпро показав, що є непростою командою.

"Дніпро показав, що є непростою командою. Але нам, вважаю, нічого побоюватися. Ми повинні грати у свою гру", - наводить слова Бенітеса Matchday.ua.

Коментарі ()