Головне

Бенітес: Дніпро - той колектив, який знають менше всього

13.05.2015 13:36 296 0

Головний тренер італійського Наполі, Рафаель Бенітес каже, що його команда у матчі-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи з Дніпром буде грати на перемогу.

"Ми усі бачили помилку суддів в епізоді з голом Селезньова. Але це - пройдений етап. Зараз треба гарненько підготуватися до матчу-відповідь, щоб постаратися виключити елементи випадковості.

Я знав, що Дніпро команда, яка пропускає мало голів. Цього року дніпряни програли лічені рази, а це говорить про багато що. Враховуючи, що українці відмінно обороняються і дуже швидко вибігають в контратаки, нам необхідно провести поєдинок з високим рівнем концентрації і спробувати нав'язати суперникові свій ігровий ритм. Дніпро - той колектив, який знають менше всього. Але у нього є виконавці найвищого рівня з технічної точки зору.

Тепер ми повинні грати на перемогу, а суперник може думати лише про оборону, адже йому досить нічиєї - 0:0. Ми повинні зіграти так само, як і в першому матчі, але з великою кількістю голів. Ми знаємо, що це історичний момент для Наполі. Другий раз вийти у фінал європейського турніру було б дуже важливо для міста і для клубу, - цитує Бенітеса footboom.com з посиланням на газету Команда.

Коментарі ()