Головне

Гвардіола: Ти можеш обіграти Барсу, тільки якщо залишиш її без м'яча

13.05.2015 08:56 425 0

Головний тренер Баварії Хосеп Гвардіола прокоментував півфінальний матч-відповідь Ліги чемпіонів з Барселоною (3:2), за підсумками якого його команди вилетіла з турніру.

"Луїс Енріке виконав відмінну роботу. Фінал буде прекрасним, з ким би вони не грали - Реалом чи Ювентусом. Барселона дуже сильна в захисті і атаці, а також перебуває в хорошій фізичній формі. Ліонель Мессі дуже, дуже хороший. Він схожий на Пеле.

Ми знову програли в півфіналі. Зіграй ми добре в захисті, вильоту можна було б уникнути, але сьогодні я однаково задоволений своєю командою. Хоча "Барса" заслужено виходить у фінал.

Ти можеш обіграти Барсу, тільки якщо залишиш її без м'яча. У нас було багато труднощів, але ми ніколи не здавалися. Великі команди повинні уміти справлятися з такими поразками як сьогодні, або як в Кубку Німеччини від дортмундської Боруссії. Я б хотів, щоб ми грали ще краще. І хотів би мати в розпорядженні усіх найсильніших гравців, яких у мене сьогодні не було. Проте я задоовлений грою, - цитує іспанця офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()