Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал - Ювентус 1:1. Аллегрі виграв битву за Берлін

13.05.2015 20:39 1240 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Реал - Ювентус 1:1. Аллегрі виграв битву за Берлін

Туринський Ювентус став другим фіналістом цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів. Завершивши матч-відповідь з Реалом внічию, команда Массіміліано Аллегрі забезпечила собі право поборотися за головний трофей Європи з Барселоною.

Напередодні гри здавалося, що для виходу до фіналу на Сантьяго Бернабеу туринський клуб буде змушений зробити щось неймовірне. Проте, Ювентус не закрився з перших хвилин у обороні, а намагався грати розкуто, моментами навіть переграючи свого суперника.

Мадридці намагалися з самого початку матчу шукати шляхи до воріт Буффона, адже їм потрібно було забивати. Проте, зробити це з гри атакувальній ланці Реала сьогодні так і не вдалося. У Бейла гра не пішла, як і в першому матчі, а Хамесу і Роналду десь не вистачало везіння, а десь Стару Синьйору виручав Буффон.

Однак, відкрити рахунок першими "вершкові" таки змогли. На 24-й хвилині в штрафному туринського колективу К'єлліні порушив правила проти Хамеса, і суддя вказав на точку. Пробиваючи пенальті, Роналду не став нічого вигадувати, відправивши м'яч точно по центру, а не експертний у одинадцятиметрових Буффон нічим не зміг допомогти своїй команді.

Однак, пропущений гол не те що не вплинув на Ювентус, а навпаки змусив команду зібратися. Вже до завершення першої половини гри італійці знову володіли ініціативою, а на старті другого тайму змогли втілити свою перевагу у забитий гол.

Мората, який фактично цим епізодом вирішив долю протистояння, отримав м'яч у штрафному після передачі Погба, і розстріляв ворота Касільяса. Як не прикро для уболівальників Реала, але поховав їхню команду власний вихованець, який ще рік назад захищав кольори вершкових.

Після цього мадридці поставили на карту все, але відігратися їм так і не вдалося. Один лише Бейл змарнував стільки моментів, що вистачило б ще на 3-4 виходи до фіналу. У підсумку, Анчелотті і його команда капітулює, а Стару Синьору чекають на фінал Ліги чемпіонів у Берліні.

Коментарі ()