Головне

Маркевич: І футболісти, і тренерський склад уже думками у грі з Наполі

10.05.2015 23:22 510 0

У матчі з луганською Зорею тренери Дніпра подивилися найближчий резерв команди.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Склад сьогодні експерементальний. У нас не було можливості поставити захисників, які грали з Наполі. У нас залишилося їх четверо, і ризикувати сьогодні ми не мали права. Та й Дуглас поки що не у зовсім хорошому стані", - сказав він.

"Крім того, Зоря - організована команда, грає давно одним складом. Можна було і ризикнути сьогодні - поставити всіх, і, напевно, був би інший результат. Не кажу, що ми б точно виграли, але все могло скластися інакше. Подивилися наш найближчий резерв. Ви самі бачили картину. Тут немає нічого дивного", - додав наставник.

За словами Маркевича, і футболісти, і тренерський склад уже думками були у грі з Наполі.

"І як би я не налаштовував футболістів, що б не говорив, все одно вони хочуть зіграти той матч, і зрозуміло, що кожен поберіг себе. Нікуди не подітися - це все зрозуміло. Тому у четвер у нас, напевно, основна гра. Але не хотів би нагнітати, бо буде гірше. Потрібно виходити грати, показати свої найкращі якості. Ясно, що Наполі - серйозна команда, але потрібно свій шанс використати", - підсумував він.

Коментарі ()